Què necessites trobar?

Cartellera - DINDIRINDÍN! UNA FOLLIA MUSICAL

23 Juliol 2022

DATES: 
23 de juliol del 2022

LLOC:
Casal de Cultura de Vallromanes
Plaça del Casal, Vallromanes

HORARI:
a les 20 h

PREU: 
6 €


FITXA ARTÍSTICA

Mariona Llobera, Sahira
Berta Vidal, Deessa Follia
Antonio Fajardo, Capitano
Edwin García, guitarres
Anaïs Oliveras, Colombina
Ferran Mitjans, Arlecchino
Jordi Pérez Soler, dramaturg i director escènic
Josep Vila, coach musical i compositor
Laura Calvet, direcció de moviment
Aleix Oliveras, direcció musical


SINOPSI:

Barcelona, 1509: en Dottore i en Pantalone, lliurepensadors, volen construir una impremta. Els poders fàctics faran els possibles a través d’en Capitano per impedir-ho. Però (ai làs!) que la Deessa Follia, emergida de l’obra d’Erasme, hi establirà una lluita servint-se de la inventiva de l’Arlecchino, la Colombina i la Bruixa.

Dindirindín! és un espectacle interdisciplinar per a tots els públics i adaptable a qualsevol espai escènic. Quatre solistes vocals, tres instrumentistes i una actriu exploren el llenguatge teatral de la Commedia dell'Arte, la música del Renaixement amb instruments històrics i la filosofia humanista d'Erasme de Rotterdam.

La Follia, personatge parlat, farà de nexe entre els segles XVI i XXI. Reflexiona, punxa i i provoca amb els seus poders les situacions més inversemblants. Els intèrprets abandonen l'àrea de comfort per fer percussions corporals, cantar rap o fer-hi participar el públic.

Dindirindín! esdevé un cant a la bondat fonamental de l'essència humana. Apologia de la llibertat entesa com a camí de desaferrament de les identitats personals i col·lectives.


MÉS INFORMACIÓ