Què necessites trobar?

Cartellera - BECKETT-ARENA: Joc-concurs d’escriptura teatral improvisada

11 Juliol 2023

DATES:

Dimarts 11 de juliol

LLOC:

Sala Beckett

HORARIS:

A les 20:30 h

PREU:

10 €

DURACIÓ:

90 minuts

UBICACIÓ:

https://goo.gl/maps/TRAjAZ57ekhhBJzc6

FITXA ARTÍSTICA:

Dramaturgs participants: Clàudia Cedó, Llàtzer Garcia, Eu Manzanares i Joan Yago

Un format original d’Escritura en Vivo creat i dirigit per Marcos Xalabarder

Presentadora: Alba Teixidó

Actors: Hèctor Joan i Susana Castela

Música en viu: Jose Antonio Velázquez

Assistència: Manuel Cristancho

Una producció de la Sala Beckett

SINOPSIS:

Qui és prou valent per escriure en directe sense saber què passarà? Vine a la Sala Beckett i experimenta l’energia de Sala Beckett – Arena, un joc-concurs d’escriptura improvisada en directe per a dramaturgs creat per Marcos Xalabarder, director de l’Associació Escritura en Vivo. Suma’t a la diversió i submergeix-te en el món del teatre i la creació dramatúrgica mentre els participants demostren el seu enginy, agilitat i talent.

Amb un munt de proves originals i divertides dissenyades a mida, quatre dramaturgs hauran de superar tres fases del joc enfrontant-se a reptes i posant al límit el seu enginy, capacitat d’improvisació i talent literari. En equip, per parelles o individualment, els escriptors generaran diàlegs, monòlegs i històries inèdites per assolir la màxima puntuació.

El públic seguirà l’escriptura dels participants en temps real a través d’una gran pantalla i animarà els dramaturgs a lluitar contra el temps per completar les seves proves (inspirades en el món del teatre, obres dramàtiques i les millors tradicions d’escriptura creativa), mentre animacions multimèdia, actors d’impro i música enriqueixen l’experiència.