Què necessites trobar?

Associa't


Els socis

Pertànyer a l'AADPC significa, sentir-se corporatiu amb la resta de profesionals del sector, compartir aquest esperit amb un col·lectiu que lluita per a la dignificació de la professió i un estímul per continuar avançant en el desenvolupament de la societat de la cultura, la comunicació i les arts.


Serveis

L’AADPC ofereix a tots els seus associats una sèrie de serveis de gran utilitat:

· Assessorament legal
· Representant sindical
· Borsa de treball
· Guia d’actors i actrius
· Formació continuada
· Lectures dramatitzades
· Activitats culturals
· Informació sobre el sector
  +INFO


Avantatges

Amb el carnet de soci de l'AADPC pots gaudir de millors preus i descomptes preferents amb les empreses i entitats amb les quals s'hi ha establert un conveni de col·laboració en aquest sentit.

Sent associat de l'AADPC obtindràs descomptes en:

· Compra d'entrades de teatre
· Equipaments culturals
· Llibreries especialitzades
· Sales d'assaig
· Cursos formatius
· Comercials ( fotògrafs, videobook, webs, varis profucció...)
· Salut
  +INFO


Quotes:

Inscripció: 20 euros
Quota bimestral: 35 euros
Quota jove bimestral (menors de 25 anys) 50% dte.: 17,50 euros
Guia d’actors (servei opcional): 19,95 euros/any

Duplicat del carnet: 5€ (excepte si es presenta una còpia de la denúncia de sostracció).


Com fer-te soci?

Omplir el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ i enviar a atencioalsoci@aadpc.cat la documentació necessària que detallem a continuació:

- Currículum Vítae
- DNI
- Un contracte o nòmina on hi consti que la categoria professional és d'actor o artista i tingui la signatura i segell de l'empresa.

En el cas que no tinguis cap contracte o nòmina, pots acreditar la teva formació amb:

- El títol de l'Institut del Teatre o el certificat de tramitació (estudis d'Art Dramàtic o Direcció) o de qualsevol altre escola superior d'arreu del món
- Un certificat d'una escola que pertanyi a l'ACET (Associació Catalana d'Escoles de Teatre: www.escolesteatre.org) que acrediti que has finalitzat la formació completa amb la signatura el segell del centre.

Un cop la documentació hagi estat revisada i acceptada, et facilitarem el nostre compte corrent per a que puguis fer una transferència o ingrés de la inscripció i la 1a quota, ja que el primer pagament l’has de fer tu. A partir de la 2a quota serà per domiciliació bancària.

Per a qualsevol dubte o més informació pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalsoci@aadpc.cat o bé trucar-nos al 932 311 484 o 647 722 748.