Què necessites trobar?

TÈCNIQUES DE DOBLATGE EN CINEMA I SÈRIES, DURANT DUES SETMANES A BARCELONA

Publicado el 07 de Octubre de 2021

Fundació AISGE ofereix, dins del seu programa de formació en col·laboració amb Netflix, el curs “Especialidades y técnicas del doblaje de obras de ficción: cine y series”. Des del dilluns 18 d’octubre al dijous 4 de novembre es durà a terme aquest curs, amb una durada de 39 hores, a la Escuela de Doblaje de Barcelona.

Es tracta d’un curs de doblatge pràctic i presencial al 100%, amb un màxim de vuit alumnes per classe. Dos professors de reconeguda carrera professional, Gonzalo Abril i Rafa Calvo, són els encarregats d’impartir les classes.


DATES: del 18 d’octubre al 4 de novembre de 2021 

HORARI: de dilluns a divendres de 12:00 a 15:00 hores (01/11 festiu)

LLOC: Escuela de Doblaje de Barcelona

INSCRIPCIONS:
Envia la teva sol·licitud amb un petit escrit on exposis el teu interès pel curs i CV, abans del 12 d’octubre, a cursos.barcelona@fundacionaisge.es

Indica a l'assumpte “Especialidades y técnicas de doblaje Fundación AISGE/NETFLIX”

Com passa amb totes les activitats incloses en el conveni de col·laboració entre Netflix i la Fundació AISGE, aquesta ajuda està oberta a tots els professionals del sector audiovisual a Espanya (actors d'imatge i de veu, ballarins, realitzadors, guionistes, compositors de bandes sonores i professionals tècnics).