Què necessites trobar?

SUBVENCIONS A PROJECTES D'INTERNACIONALITZACIÓ D'EMPRESES I ENTITATS CULTURALS DELS SECTORS DE LES ARTS ESCÈNIQUES

Publicado el 12 de Junio de 2020

L’objecte d’aquesta línia és per subvencionar projectes d'internacionalització d'empreses i entitats culturals dels sectors de les arts escèniques que contribueixin a la presència de la creació cultural de Catalunya a l'exterior.

Termini de sol·licitud: 15 al 30 de juny del 2020

MÉS INFORMACIÓ
Sessió informativa sobre la línia de subvencions a projectes d’internacionalització d’empreses i entitats culturals del sector de les arts escèniques.

El proper dia 17 de juny, l’Àrea de Mercats de l’ICEC organitza una sessió informativa per donar a conèixer les novetats de la línia de subvencions a projectes d’internacionalització per a empreses i entitats del sector de les arts escèniques. Les novetats inclouen ajustos i adaptacions a la situació provocada per la crisi de la Covid-19.

Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual en streaming a través de la plataforma Zoom. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

L’objectiu de la sessió és donar a conèixer aquesta línia d’ajuts i treballar de forma pràctica el procediment de sol·licitud de la mà de les persones tècniques de l'Àrea de Mercats de l’ICEC que gestionen aquesta línia d'ajuts. Així mateix, s’obrirà un torn de preguntes per resoldre dubtes concrets.

Demanem, doncs, que llegiu abans les bases i tingueu a mà els formularis de la memòria i el pressupost perquè sigui una sessió profitosa, que resolgui dubtes concrets i us faciliti la tasca de sol·licitud.

Els pots fer arribar prèviament els dubtes i preguntes que tinguis enviant un correu electrònic a internacional.icec@gencat.cat, així els resoldrem durant la sessió.

La sessió és de lliure accés amb un màxim de dues persones per empresa i inscripció prèvia a través del FORMULARI D'INSCRIPCIÓ.

Inscriu-te a la sessió abans del 16 de juny a les 17.00 h.


DATA I INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ

Dia: dimecres, 17 de juny de 2020
Horari: 10:00 h – 11:45 h
Espai: en línia via Zoom


INTERVIDRAN

Maria Basora, directora de l’Àrea de Mercats de l’ICEC
Esther Campabadal i Natàlia Brunet, de l’Àrea de Mercats de l’ICEC
Àfrica Escudero, de la Unitat d’Ajuts