Què necessites trobar?

SUBVENCIONS A LA MOBILITAT DE CREADORS EN ELS ÀMBITS DE L’AUDIOVISUAL, LES ARTS ESCÈNIQUES I LA MÚSICA

Publicado el 21 de Septiembre de 2022

S’obre el termini de presentació de sol·licituds per a la mobilitat de creadors en els àmbits de l’audiovisual, les arts escèniques i la música


Les sol·licituds pels ajuts a la mobilitat de creadors en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques i la música es podran presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull a partir del 21 de setembre i fins al 5 d’octubre.

L’objecte d’aquesta convocatòria és la mobilitat individual de dramaturgs/es, compositors/es, coreògrafs/es, directors/es d'escena i orquestra, cineastes i intèrprets que tinguin per finalitat impulsar la projecció del teixit creatiu català fora de Catalunya i que consisteixin en:

- L'assistència del/de la creador/a a l'estrena de la seva obra, tan presencial com virtual, en l'àmbit de les arts escèniques i la música.

- La presentació d'una obra audiovisual en el marc de festivals i mostres (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).

- L'assistència de les persones nominades i/o premiades al lliurament de premis en l'àmbit de l'audiovisual, les arts escèniques i la música (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).

Aquestes activitats han d'haver tingut lloc entre l’1 octubre del 2021 i el 30 setembre del 2022.

MÉS INFORMACIÓ I ACCÉS AL TRÀMIT