Què necessites trobar?

S’OBREN LES INSCRIPCIONS PER AL PREMI JOVES CREADORES 2018

Publicado el 09 de Octubre de 2018

La Bonne convoca el Premi Joves Creadores 2018, destinat a les creadores audiovisuals menors de 35 anys residents a Barcelona.


La convocatòria restarà oberta fins al 31 d’octubre de 2018.


La Bonne ha heretat aquesta iniciativa organitzada fa dos anys per l’ICUB amb el recolzament de la Regidoria de Feminismes, i enguany celebra la seva segona edició amb l’objectiu d’incentivar la producció i la creació audiovisual de les dones, una de les línies imprescindibles per al centre de cultura de la Bonne.

La temàtica d'aquest any gira al voltant d'“Els nostres plaers”, entesa en el seu sentit més ampli, com totes les accions i els gestos lligats a l’alegria, als desitjos, a la satisfacció, a l’expressió, al coneixement, i reconeixement del que volem, com ho volem i com ho gaudim.

Les interessades han de fer arribar els seus projectes de curtmetratge (fitxa tècnica, sinopsi, calendari de treball i pressupost), junt amb els seus currículums i un vídeo de presentació. El projecte guanyador serà premiat amb un xec de 5.000€ i una residència tècnica de dos mesos a la sala d'edició i postproducció de La Bonne.

Descarrega’t les BASES DEL CONCURS i les BASES ESPECÍFIQUES.

Omple la FITXA D’INSCRIPCIÓ i envia-la a audiovisuals@labonne.org


Amb la col·laboració de la Regidoria de Feminismes i l’Ajuntament de Barcelona.