Què necessites trobar?

SHAKESPEARE EN ACCIÓ - LA PARAULA COM A IMPULS PER ALLIBERAR L'ACTOR AMB KONRAD ZSCHIEDRICH

Publicado el 05 de Octubre de 2016

Fundación Aisge Delegació de Barcelona organitza, amb la col·laboració de la Sala Beckett i el suport de l'AADPC, dos cursos sobre Shakespeare amb Konrad Zschiedrich.

CURS 1

DATES: del 24 d’octubre al 18 de novembre de 2016.
HORARI: els dilluns, dimecres i divendres, de 10:30h a 14:30h. (48 hores lectives)
LLOC: Sala Beckett – Poblenou, C/ Pere IV, 228-232.
PREU: 140€ socis AISGE i AADPC / 160€ Institut del Teatre / 180€ no socis
ALUMNES: 16 places
Els interessats han d’enviar CV + foto abans del 10 d’octubre per correu electrònic a jagustina@aisge.es. L’ordre d’arribada de les sol·licituds es tindrà en compte a l’hora de la selecció.

Destinat a aquells actors que vulguin aprofundir en la interpretació del teatre sostingut en l’acció verbal, submergint-se en el llenguatge Shakespearià. S’adreça tant a aquells menys formats en la matèria com als que vulguin contrastar i millorar la seva tècnica.

CURS 2

DATES: Del 22 de novembre al 12 de desembre de 2016
HORARIS: De dilluns a dissabte, de 10.30 a 14.30. (64 horeslectives)
LLOC: Sala Beckett – Poblenou, C/ Pere IV, 228-232.
PREU: 170€ socis AISGE i AADPC / 190€ Institut del Teatre /210€ no socis. Nº de places: 14
Els interessats han d’enviar CV+foto abans del 2 de novembre per correu electrònic a jagustina@aisge.es. L’ordre d’arribada de les sol·licituds es tindrà en compte a l’hora de la selecció.

Aquest curs va dirigit als que ja tenen una bona base en aquesta matèria, bé per cursos anteriors o bé per pràctica professional, i estiguin interessats en presentar un treball acurat, sota la direcció de Konrad Zschiedrich en una sessió oberta a un públic professional (es convidarà a directors teatrals, responsables de càsting, productors teatrals, etc.).

Konrad Zschiedrich coordinarà i dirigirà, també aquest segon curs, una vegada hagi seleccionat tant els alumnes interessats en participar-hi, com les escenes a treballar, mitjançant entrevistes prèvies concertades.

El dia 13 de desembre es farà la presentació del treball, en forma de "show" d'escenes a la Nova Sala Beckett.

KONRAD ZSCHIEDRICH:

Després de cursar estudis d’interpretació i dramatúrgia durant els anys 50 a l’antiga República Democràtica Alemanya, època caracteritzada per l’empremta de Brecht, Konrad Zschiedrich realitza la seva primera direcció professional l’any 1961. Des d’aquell moment, no ha deixat de dirigir i treballar en l’àmbit teatral.
Ha treballat en teatres molt grans i en condicions austeres, a la RDA i en altres països. L’any 1986 arriba a Barcelona on va dirigir Santa Joana dels Escorxadors (GAT Barcelona), La bona persona de Sezuan i Don Juan (Teatre Micalet Valencià), Nit de reis, L’hort de cirerers i Tartuf (Talleret de Salt), Molt soroll per res, Electra, Quartet i Ritter, Dene, Voss / Retorn i Falstaff (Teatre Akadèmia).
Des dels anys 60 també ha treballat com a professor d’interpretació i direcció a Berlín, Nova Delhi, Barcelona i altres països.
També ha realitzat traduccions d’obres de teatre.

MÉS INFORMACIÓ