Què necessites trobar?

OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER PARTICIPAR ALS XV PREMIS GAUDÍ

Publicado el 14 de Julio de 2022


L'Acadèmia del Cinema Català ha obert el període d'inscripcions per participar als XV Premis Gaudí.

Enguany se celebra el 15è aniversari d’aquest premis que creixen en nombre de categories: Millor direcció novell, Millor guió adaptat i Millor interpretació revel·lació.

També s’amplien les categories que optaran al Premi Especial del Públic: a més de les nominades a Millor pel·lícula i Millor pel·lícula en llengua no catalana, també hi optaran les finalistes a Millor pel·lícula documental i Millor pel·lícula d'animació. I s’amplia el nombre de pel·lícules europees preseleccionades per competir a la primera ronda de votacions. Es passa de 6 a 10 títols seleccionats per formar part de la cursa dels Premis.

Podran participar-hi aquelles produccions catalanes (llargmetratges de ficció, documentals i d'animació) estrenades a Catalunya entre l'1 de gener de 2022 fins al 31 de desembre de 2022, amb una permanència mínima a sales de 7 dies (no necessàriament consecutius).

També s'hi poden inscriure les pel·lícules per a televisió produïdes per empreses catalanes i emeses durant el 2022, i els curtmetratges que hagin estat qualificats entre l’1 d’octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2022.

El període d'inscripcions estarà obert fins al 29 de setembre a les 14:00h a través del FORMULARI HABILITAT

Consulteu les BASES COMPLETES per aquesta nova edició.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte escrivint un correu a academia@academiadelcinema.cat o trucant al 932 682 776.>