Què necessites trobar?

Memorial Josep Costa el dissabte 16 de març a les 18 h als jardins de Torre Muntadas

Publicado el 21 de Febrero de 2024

El proper 16 de març, es complirà un any de la mort d’en Josep Costa.

En Josep es va convertir al llarg de la seva trajectòria professional i personal en una persona pública i, més enllà de les formes úniques i personals que cadascú tingui de recordar-ho, La Junta del Teatre Kaddish ha pensat que un record públic no només és una bona manera de rendir-li un homenatge conjunt, sinó de donar continuïtat a les actituds i els valors que ell sempre posava per endavant.


En Josep va traduir al Català el poema Kaddish per a Naomi Ginsberg d'Allen Ginsberg i el va llegir en múltiples ocasions, tant en públic com en privat. Kaddish és una oració, i és també el nom que ell va escollir per al grup de teatre que ha estat, que és, casa comuna de moltes persones.


La Junta del Teatre Kaddish fa extensiu aquesta invitació a participar a l'acte públic que se celebrarà al Prat de Llobregat, concretament, als jardins de Torre Muntadas el 16 de març del 2024 i que començarà a les 18 h.


L’acte consistirà en la lectura del poema Kaddish d´Allen Ginsberg per part de totes aquelles persones, institucions o entitats que ho desitgin i ens ho comuniquin fent arribar a la Junta un correu a teatrekaddish@gmail.com abans del 14 de març. La lectura es farà per ordre alfabètic i cada persona llegirà com a mínim una pàgina, reiniciant-se el poema tantes vegades com calgui perquè tothom pugui llegir. 


Adjuntem un arxiu amb el poema per si no se'n disposés, i es demana la màxima difusió a totes aquelles persones que puguin haver conegut o tingut relació amb en Josep. També podeu consultar la informació a la pàgina web del Teatre Kaddish