Què necessites trobar?

LLEDONERS US CONVIDA A VEURE 'L'ESPERA', UN ESPECTACLE CREAT I INTERPRETAT PEL GRUP DE TEATRE DEL CENTRE

Publicado el 23 de Junio de 2022


Ara que s'apropa la Mostra de Teatre de Lledoners, els interns del grup de teatre del centre penitenciari han desenvolupant un espectacle autobiogràfic de creació pròpia, partint del concepte de l'espera.

"L'Espera", que té una durada de 40 minuts, va ser estrenada el divendres 10 de juny davant dels interns del centre.

Ja que els integrants de la companyia no poden sortir al carrer, i amb la idea de buscar noves formes de col·laboració entre Lledoners i l’Associació, el centre convida a 35 persones (entre associats, associades i acompanyants) per veure la representació de l’espectacle i participar en el posterior col·loqui entre interns i professionals, on es parlarà del procés creatiu i de l’estat de l’escena catalana en general.

Aquesta representació es farà el diumenge 17 de juliol a la tarda. L’hora d'accés al centre serà a les 15 h i de sortida, a les 17:30 h.

Els interessats en assistir-hi, podeu apuntar-vos fins el diumenge 3 de juliol a través d'aquest FORMULARI

Com que els funcionaris han de seguir tot un procediment perquè la gent inscrita pugui entrar al centre, no es podrà acceptar cap canvi en les reserves (si algú no hi pot anar es perdrà la plaça).

Per accedir a Lledoners, serà indispensable portar la vostra documentació (el DNI, el NIE o el passaport que s'hagi especificat en el formulari d'inscripció).