Què necessites trobar?

La Bonnemaison: Premi Joves Creadores 2023 | Les nostres alegries

Publicado el 21 de Septiembre de 2023


El Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, La Bonne, en col·laboració amb l’ICUB i la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, obre una nova convocatòria del Premi Joves Creadores amb la intenció d’incentivar la producció i la creació audiovisual entre la població jove de dones de la ciutat, enguany sota el lema “Les nostres alegries”.

Amb aquesta convocatòria es vol incitar a la creació i la reflexió al voltant d’aquells fets que ens aporten joia, plaer, benestar. Des de la implosió del moviment #MeToo i els moviments de denúncia a través de les xarxes socials, hem vist com les indústries culturals han promogut —sovint per al seu propi benefici— expressions traumàtiques de les vides de les dones, fins al punt que el testimoni de les víctimes de violència o discriminació sembla ser l’única veu legitimada per a l’expressió artística amb mirada feminista.

El Premi consistirà en una dotació de 5.000 euros per a realitzar la proposta presentada, així com una residència tècnica a La Bonne per dur a terme la postproducció. Les guanyadores també participaran d’una mistress class amb una directora o realitzadora audiovisual.

La imatge del cartell d’enguany ha estat creada per l’artista plàstica i dissenyadora tèxtil, Marta Velasco.

Inscripcions del 7 de setembre al 30 d’octubre.

Consulta les bases generals i les bases específiques del Premi Joves Creadores 2023

La documentació del Premi Joves Creadores es lliurarà de manera telemàtica.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ