Què necessites trobar?

Incubadora per a productores audiovisuals de nova creació

Publicado el 06 de Mayo de 2024

Producers Meet Producers (PMP) és una incubadora per a productores audiovisuals de nova creació amb una trobada anual, entre productores emergents i productores consolidades, organitzada per Productors Audiovisual de Catalunya (PAC), que s’emmarca dins del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, amb el suport del departament d’indústria del mateix festival.

 

L’objectiu és potenciar la presència de productores emergents dins de l’ecosistema audiovisual, visibilitzant i fent valdre la figura del/la productor/a com a professional determinant en l’obra audiovisual. Sobre aquesta base el PMP crea el context on teixir xarxes entre el talent emergent i el talent consolidat per a generar sinergies i potenciar així la nostra indústria.

 

Després de l’èxit de les anteriors edicions, la incubadora PMP es consolida amb dues modalitats: la Mentoria: el seguiment i l’orientació al productor/a d’un projecte durant un any; i la Consultoria: consultes concretes amb trobades one to one de 45 minuts amb consultes concretes per a orientar una producció encertada.

La incubadora PMP està oberta a projectes de cinema, televisió i transmèdia, de qualsevol format i tant en ficció com documental.

 

La incubadora PMP compta amb el suport de l’Ajuntament de Sitges (Promoció Econòmica), el departament d’indústria del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, PIAF i EGEDA. Així com amb el finançament del Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) – Departament de Cultura Generalitat de Catalunya.

 

Inscripcions obertes des del 6 de maig fins al 21 de juny 2024

 

QUI HI POT PARTICIPAR?

Empreses productores que (en el moment de la presentació del projecte) no arribin als 5 anys d’antiguitat des de la seva constitució, que no hagin produït més d’un llargmetratge el qual hagi estat qualificat (ICEC/ICAA); i que no hagi obtingut mentoria en edicions anteriors del PMP.

 

Empreses productores: amb més de 5 anys d’antiguitat des de la seva constitució; que no tinguin cap experiència en la producció del format del projecte que presenten al PMP; i que no hagin obtingut mentoria en edicions anteriors de la incubadora.

Graduats/des amb crèdits en producció audiovisual que el projecte sol·licitant formi part d’un TFG o TFM.