Què necessites trobar?

FUNDACIÓ AISGE BARCELONA ORGANITZA EL CURS ONLINE “UN INTÈRPRET VIU” AMB EL DIRECTOR ARGENTÍ ALEJANDRO GILES

Publicado el 13 de Octubre de 2020

QUAN: del 3/11 al 4/12 de 2020, dimarts i dijous.
HORARI: de 10:30h a 14:30h.
MODALITAT: Online
PREU: Socis AISGE i AADPC 70€ / No socis 100€

Enviar CV i fotografia abans del 20 d'octubre a jagustina@aisge.es.
L’ordre d’arribada de les sol·licituds es tindrà en compte per a la selecció.

Descripció del curs:

Seminari intensiu amb el director, coach i mestre d’actors argentí ALEJANDRO GILES.

On crea l’intèrpret l’escena?; quins són els elements principals que articula una escena?; com aconseguir una escena viva i un intèrpret viu?

Quaranta hores d’entrenament que et capaciten d’eines creadores i efectives per al seu acompliment tant en l’ESCENARI com en l’AUDIOVISUAL, sobre monòlegs de teatre i escenes de cinema.


Alejandro Giles. Director.

Forma i entrena actors en el seu estudi a Buenos Aires i també imparteix seminaris externs. És coach d'actors i de cinema. Habitualment participa en projectes de recerca teatral com els que estan emmarcats en el Projecte Ponts.

Actualment dicta seminaris i dirigeix a Espanya, Colòmbia, l'Uruguai i l'Argentina. Format a Buenos Aires per Agustín Alezzo, realitza el seu entrenament professional amb Augusto Fernández (l'Argentina), Chrys Hayes (RADA Anglaterra), Rony Dengel i Fred Rolf (els EUA), Eugenio Barba (Dinamarca).

Els seus espectacles van intervenir en Festivals internacionals, rebent premis i subsidis a l'Argentina i a Europa. El seu pròxim projecte a l'Argentina és "Els Figurants" de Sanchis Sinisterra, "Valeria i els ocells" de Sanchis Sinisterra, i a Espanya "A la fi van passar" de Susana Maceira Quinteiro.

Capacitador per a l'INT Institut Nacional de Teatre.