Què necessites trobar?

FABRA I COATS OBRA LA CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES 2015-2016

Publicado el 01 de Septiembre de 2015


S'obre la convocatòria anual per a la cessió d’espais destinats al desenvolupament de projectes artístics a Fabra i Coats per a la temporada 2015/2016.

Aquesta convocatòria romandrà oberta fins el 21 de setembre, i s’adreça a artistes, col•lectius, associacions i plataformes amb un projecte artístic en procés de creació o d’investigació.

Els espais disponibles per a la cessió comprenen sales d’assaig de grans dimensions, adequades per a la creació en qualsevol modalitat escénica com el teatre, la dansa, el circ; locals intermedis per a projectes de creació musical i sonora; estudis individuals pensats per a la creació, producció i edició audiovisual, i tallers adequats per desenvolupar projectes d’arts visuals i multimèdia.


DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR:

- Formulari adjunt
- Dossier del projecte artístic en format PDF (incloent presentació del creador/s)
- Carta de motivació (màxim 150 paraules)

Aquesta documentació s’haurà de presentar en versió paper i format digital amb un pes màxim de 2MB (llapis de memòria/CD/DVD) al Registre General de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), C. La Rambla, 99 (dilluns a divendres de 9 a 14 h) de l’1 al 21 de setembre de 2015 ambdós inclosos.


DESCARREGAR:

Bases de la convocatòria
Formulari d'inscripció