Què necessites trobar?

ESTUDI DE VÍDEO LIVESTREAM - CINEMÀTIQUES DE LA WEB

Publicado el 06 de Septiembre de 2019

DATES: del 26 de setembre al 14 de desembre,
amb una sessió setmanal de quatre hores.
L'Estudi conclourà amb una presentació,
com a part de l'esdeveniment CODE±NOWNESS 
(12 i 13 de desembre 2019).

LLOC: Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

PREU: 80€ (20% de dte AADPC)

INSCRIPCIONS: fins al 17 de setembre 2019


Organitzat per Livemedia s'inicia a partir del 26 de setembre i en la seva quarta edició, l'Estudi de vídeo livestream CINEMÀTIQUES DE LA WEB: un espai creatiu de formació i investigació, orientat a les arts visuals, les arts escèniques i la creació audiovisual online, en viu i en directe.

L'Estudi proposa investigar, articular i crear projectes i propostes artístiques que incorporin el mitjà de vídeo livestream, donant accés a una gama de plataformes online i tecnologies incloent càmeres de vídeo així com tecnologies de 360º i àudio esfèric ambisònic.

L'Estudi s'adreça a artistes, creadors, agents culturals, organitzacions i col•lectius que treballin en el sector cultural, inclouent arts visuals, creació audiovisual i comunicació, arts escèniques, música i art sonor, així com àmbits socials.

Per orientar el treball realitzat a l'Estudi, aquest any es proposa la realització d'un "vídeo assaig live online". El rol del VÍDEO ASSAIG LIVE ONLINE és proporcionar una estructura que focalitzi i vinculi diferents idees, imaginaris, iniciatives culturals i intervencions artístiques. En aquest sentit es concep com un format mediador que respon a la ubiqüitat de la connectivitat i manifesta un nou imaginari de l'entorn de vida contemporani.

L'Estudi està conduït per Maria Escobedo i Andrew Colquhoun, directors de Livemedia, productors culturals i artistes audiovisuals, amb una trajectòria de 20 anys desenvolupant projectes connectats i online a nivell nacional i internacional. Amb el suport de l'ICUB i el Departament de Cultura.

MÉS INFORMACIÓ