Què necessites trobar?

ES BUSQUEN VOLUNTARI/ES PER EXPERIMENTAR AMB EL SENTIT DEL GUST PER A LA MILLORA ACTORAL

Publicado el 30 de Marzo de 2023

La Gemma Reguant, sòcia de l'AAPDC, convida a experimentar un mètode que fa servir el sentit del gust (des de la memòria) per a la millora actoral i vocal.

L’actriu, professora de veu i doctora en art dramàtic, Gemma Reguant Fosas va fer fa uns anys un laboratori de recerca amb olors en el qual va investigar amb l’ajuda de professionals de l’AADPC. En aquest laboratori es va descobrir, entre altres coses, que les olors ajuden a memoritzar més ràpidament tres anys abans que ho publiqués la revista Science. En el seu doctorat va elaborar un mètode d’olfacció que desvetlla l’articulació, amplia les gammes expressives i ajuda a l’emissió sana de la veu. La seva recerca ha anat a Mèxic, a Argentina i també es va ensenyar en un curs de l’AADPC que està previst que es pugui repetir en algun moment.

Actualment, Reguant continua la seva investigació dels sentits amb una recerca amb el gust des de la memòria i ja ha treballat amb professionals de l’aadpc i donats els bons resultats vol seguir-ho oferint i continuar investigant. Demana la col·laboració de diversos actors i actrius. La participació seria de tres dies i sempre en dimecres de 16 h a 18 h amb un compromís de fer els tres dies seguits.

Es podrà participar en un dels dos grups de noves dates:


· Dies 12, 19, i 26 d’abril
· Dies 10, 17 i 24 de maig


Es tracta d'una col·laboració sense retribució econòmica, tot i que participar-hi té com a avantatge l'estudi d'un mètode que ja se sap que funciona i té avantatges molt bons per millorar la tècnica actoral. També es rebrà algun escalfament de veu en mans d’una experta en la matèria amb més de 30 anys d'experiència. Amb aquest mètode es poden adquirir unes eines noves i efectives que es poden fer servir durant els assajos o abans d’actuar.

Contacte: Les persones interessades han d'escriure a gemmareguantfosas@gmail.com, especificant quina de les dues propostes de dates van bé, i si són soci/es de l'AADPC.