Què necessites trobar?

ENERGIA I IMAGINACIÓ > CREACIÓ ESCÈNICA - TALLER AMB PETER GADISH

Publicado el 05 de Noviembre de 2019

CRA’P tallers 2019

DATES: 
30 de novembre i 1 de desembre
14 i 15 de desembre

HORARI: de 10h a 14h

LLOC: Espai de CRA’P

PREUS:
130€ (105€ membres AADPC, APdC, AGT i graduats de l’IT)
Descompte inscripcions abans del 10 de novembre:
110€ (90€ membres AADPC, APdC, AGT i graduats de l’IT)

INSCRIPCIONS: info@cra-p.org / 666 763 504


El recurs principal del creador escènic és la imaginació. A més de la seva presència i concentració, és imprescindible també l'energia extra amb la que l’actor envia als espectadors les imatges exteriors i/o interiors de la seva creació, tancant així el cercle màgic del teatre.

En el taller desenvolupem aquests recursos individuals i col·lectius amb rituals, disciplines, exercicis i jocs fent: de l'impossible-possible, d'allò possible-difícil, d'allò difícil-fàcil, d'allò fàcil – divertit i bell. Canalitzarem els exercicis en situacions i escenes sense paraula.

El taller va dirigit a actors i actrius i a qualsevol persona amb o sense experiència en les arts escèniques, interessada a explorar en el camp de l'expressió.


Peter Gadish
va començar a actuar ja de molt jove al seu país natal (Hongria) fent diverses formes de teatre: teatre infantil, actor radiofònic, cabaret satíric a la TV, show-man en bars nocturns. Amb el teatre universitari de Debrecen (Hongria) va realitzar gires per Alemanya, Polònia i Unió Soviètica. El 1972 es trasllada a Israel on estudia la carrera de teatre i interpretació a la Universitat de Tel Aviv.
Va ser membre fundador del grup de teatre sociopolític "Neve Tzedek". Aquesta companyia va estrenar obres d'autors israelians contemporanis i clàssics europeus. En paral•lel van realitzar treball teatral amb grups de nens de barris marginals.
El 1990 es va traslladar a Barcelona, on dedica la major part de la seva activitat a l'educació teatral.