Què necessites trobar?

DESCOMPTE PER A SOCIS DE L'AADPC A L'ESPECTACLE DE DANSA + TECNOLOGIA ''DISCRETE FIGURES''

Publicado el 08 de Noviembre de 2018

El Consolat General del Japó a Barcelona i L'Auditori de Cornellà presenten l'espectacle multimèdia “Discrete Figures” que es representarà per primera vegada a Europa el proper dissabte 10 de novembre a les 21 h. a L'Auditori de Cornellà.

“Discrete Figures” és la creació més recent dels aclamats Rhizomatiks Research i ELEVENPLAY, una innovadora fusió de dansa amb tecnologia que trenca la frontera entre l'art i la ciència. Al capdavant d'Rhizomatiks Research es troba el prestigiós artista, dissenyador i músic digital Daito Manabe, responsable de la presentació del Japó en l'acte de clausura dels Jocs Olímpics de Rio 2016, dissenyador dels espectacles de músics de renom com Björk, Perfume o Ryuichi Sakamoto i convidat al Sónar Barcelona el 2017.

• Més informació: https://www.barcelona.es.emb-japan.go.jp/itpr_es/discretefigures.html

• Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=SvLCUmWz7Ss

Els membres de l'ADPC tindran un descompte exclusiu, amb el qual podran adquirir les entrades per 5€ (l'entrada general són 14€). Per a això, hauran de trucar al 934740202 Ext 1307 (de 9 a 14 h. de dilluns a divendres) i comentar que tenen el descompte OFERTA ESPECIAL. Així els reservaran una plaça amb descompte al moment. És imprescindible presentar el carnet de l'AADPC per recollir les entrades.