Què necessites trobar?

Crèdit fiscal per a produccions d'arts en viu i audiovisuals

Publicado el 08 de Julio de 2024

La Gerència de Serveis de Cultura organitza, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, una sessió informativa sobre una eina fiscal sorgida arran de la darrera modificació de la Llei Orgànica de l'Impost de Societats 11/2020 que pot ser d’interès per a les productores audiovisuals i les empreses i entitats que promouen les arts en viu (música, dansa, teatre, circ).

 

Amb aquesta modificació legal es vol facilitar que tot tipus d'empreses tinguin incentius fiscals per finançar projectes de l’àmbit de les d'arts en viu i audiovisuals, amb la qual cosa s'ha obert una possibilitat per als agents culturals de trobar un nou finançament per a les seves accions. Es tracta, en definitiva, d'una potent eina d'optimització fiscal per a l'inversor i de finançament addicional per a les productores audiovisuals i les empreses i entitats que promouen les arts en viu.

 

La sessió s'adreça a aquells projectes que rebeu suport de la Gerència de Serveis de Cultura i que pensem que us podeu beneficiar d'aquesta eina, i té per objectiu donar-la a conèixer i explicar quins són els principals requisits i tràmits associats.DADES GENERALS:

DATA:  Divendres 19 de juliol

HORARI: de 10 a 13 h

LLOC:  Pati Manning

(Montalegre 7, Barcelona 08001)


OBJECTIUS:

-  Donar a conèixer l’eina de deducció i transferència de crèdit fiscal per a produccions d'arts en viu i audiovisuals

-  Explicar quins són els principals requisits i tràmits associats a l’eina

-  Establir un diàleg entre experts en l’eina i empreses i entitats amb experiència en el seu ús.

 

 

INSCRIPCIONS AQUÍ