Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA PER A LA 21a FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA

Publicado el 31 de Enero de 2018


S’ha obert la convocatòria per a participar a la 21a edició de la Fira Mediterrània de Manresa que es celebrarà del 4 al 7 d’octubre de 2018.

Aquesta fira té un caràcter interdisciplinari en la qual s’hi poden presentar creacions artístiques d’arts visuals, circ, dansa, música, narració oral i teatre. Les propostes poden ser de petit, mig o gran format, de sala o de carrer i adreçades tant als públics adults com als familiars.

Per participar a la Fira Mediterrània 2018, la data límit de presentació de propostes és el 5 de març de 2018 a les 15h.


3r PREMI TERESEA REBULL

També obren la convocatòria del 3r Premi Teresa Rebull que té per objectiu donar suport a projectes musicals que trobin en els elements de la cultura popular i tradicional el seu eix creatiu, col·laborant en el finançament del procés de producció: arranjaments, direcció, escenografia, assaig i implantació en escenari, etc. Els projectes han de tenir com a resultat la presentació en directe d’un espectacle musical, sense perjudici del diàleg amb altres disciplines artístiques.

El projecte guanyador rebrà 5.000 euros i una estada de creació.

El termini de presentació de propostes finalitza el 16 de març de 2018 a les 15h


+ INFORMACIÓ DE LA PARTICIPACIÓ ARTÍSITCA A LA FIRA

+ INFORMACIÓ PREMI TERESA REBULL