Què necessites trobar?

CONVOCATÒRIA OBERTA PER A LA 2A EDICIÓ FESTIVAL MIKRO TEATRE

Publicado el 26 de Febrero de 2018

Inscripcions de propostes fins al 31 de març de 2018.


El projecte Teatre Akadèmia té com un dels eixos centrals el desenvolupament de les eines actorals, l’acollida de companyies residents i l’estreta col·laboració entre actors i directors. Per seguir aprofundint en aquesta tasca, es dona pas a la 2a edició Festival Mikro Teatre amb l’objectiu de seguir donant espai i animant a grups d’artistes teatrals a mostrar el treball sobre una peça curta.

L’equip artístic del teatre seleccionarà dotze micros que competiran per obtenir el ‘Premi del públic’, que donarà dret al guanyador a tornar a presentar la seva peça al final de la Temporada; i el Premi del jurat professional ‘Premi Teatre Akadèmia’, que donarà dret a obtenir una Residència al Teatre Akadèmia la temporada 2018-19. El propòsit que es persegueix és donar visibilitat a l’esperit de complicitat i creativitat de nous talents professionals.


INSCRIPCIONS

– Heu d’enviar un correu electrònic a festival@teatreakademia.cat o adreçar-vos per correu postal (Teatre Akadèmia C/Buenos Aires 47/49 08036 Barcelona) adjuntant la documentació detallada a les BASES.

– Descarregueu-vos la FITXA D’INSCRIPCIÓ i envieu-la juntament amb la resta de documentació abans del 31 de març.

El Festival informarà dels grups seleccionats abans del dia 23 d’abril de 2018.