Què necessites trobar?

CIDAP 2024 - Centre Internacional Pel Desenvolupament Audiovisual Del Pedraforca

Publicado el 19 de Abril de 2024


Des d'Efímero Films vol donar-vos a conèixer l’edició 2024, que tot just acaba de convocar-se del CIDAP, el Centre Internacional de Desenvolupament Audiovisual del Pedraforca. Data límit de presentació de projectes 26 de maig 2024 a les 12:00 p.m.

 

L'objectiu del CIDAP és atreure talent multidisciplinari (emergent i consolidat), enfortir els projectes, donar suport als seus creadors i oferir-los l'oportunitat de tenir una visió nova de la seva obra per fer-la créixer i millorar, sempre sota un prisma holístic i totalmente respectuós amb l'esperit i els desitjos dels seus creadors originals. I ho fem fent servir una metodologia pròpia, característica de la manera de treballar d'Efímero Films.

 

El CIDAP està físicament ubicat al poble de Saldes, al peu de la mítica muntanya del Pedraforca, al Parc natural del Cadi-Moixeró, al ben mig del Pirineu Català. La nostre activitat és realitza de manera híbrida: presencial (al mateix Saldes i altres pobles de la vall) i online.

 

Iniciem el nostre camí amb la Segona Edició del Laboratori de Desenvolupament de Projectes Audiovisuals del CIDAP / Euroregió Pirineus-Mediterrània, en col·laboració amb els nostres socis de l'Eurorregió Marianne Neplaz (Productora executiva independent establerta a Occitània) i Luís Ortas (CEO de Cinètica Produccions, productora audiovisual balear); i amb el suport de l'Ajuntament de Saldes, la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi natural del Parc natural del Cadi-Moixeró i l'Eurorregió Pirineus- Mediterrània.

Si voleu participar-hi, saber més del projecte o simplement compartir-lo amb col·laboradores i amigues, podeu trobar tota la informació a la seva pàgina web