Què necessites trobar?

AISGE OFEREIX AJUTS ALS ASSOCIATS AMB PROBLEMES ECONÒMICS DEGUT A LA CRISI DEL COVID19

Publicado el 21 de Abril de 2020

Com a persona associada d’AISGE, disposes de diverses possibilitats d’ajuts si et trobes en alguna situació de necessitat: 

a) Departament Assistencial: juntament a les ajudes habituals, que es mantenen íntegrament, la Fundació ha disposat un servei especial per afrontar casos urgents durant l’Estat de Alarma sanitària. Per tant, si et trobes en una situació de vulnerabilitat econòmica o tens coneixement que un altre company/-a es trobi en aquesta situació, no dubtis en contactar amb els serveis assistencials d’AISGE.
- Els residents a Catalunya, Illes Balears o Aragó podeu trucar al 93 412 76 22 o escriure a
glucena@fundacionaisge.es (Gabriela).

b) Departament de Repartiment: aquest equip està treballant a ple rendiment per poder distribuir amb normalitat els drets tant al juliol (imatge) com al setembre (doblatge). No obstant, si les teves necessitats econòmiques són urgents, pots sol·licitar una vestreta d’aquests repartiments de drets. Per aquesta finalitat, pots contactar a través del correu o telèfon, de la Delegació d’AISGE que et correspongui
- Per als residents a Catalunya, Illes Balears i Aragó: AISGE Barcelona -
aisge.barcelona@aisge.es / 93 412 76 22

El departament Assistencial de la Fundació treballa amb normalitat per donar solució a totes les sol·licituds d’ajuts, que s’han incrementat en un 40 per cent. I el departament de Repartiment també s’ha volcat per poder pagar drets i bestretes amb normalitat.

AISGE és una entitat que gestiona els drets de propietat intel·lectual dels actors, actrius, directors, directores, ballarins, ballarines o qualsevol altre artista, les interpretacions o actuacions dels quals hagin estat fixades en un suport i mitjà audiovisual. El seu objectiu és recaptar aquests drets col·lectius i repartir-los posteriorment entre els esmentats titulars dels drets mitjançant un sistema equitatiu i proporcional a les utilitzacions de els seves interpretacions. Per poder accedir a aquest repartiment econòmic l'artista ha de FER-SE SOCI DE L'ENTITAT, la qual cosa no li comporta cap cost econòmic.