Què necessites trobar?

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES PER A LA 9a MOSTRA DE TEATRE DEL C.P. LLEDONERS

Publicado el 11 de Julio de 2017

En el marc de les accions socials que duem a terme des de l’AADPC, un any més, demanem la col·laboració dels associats per representar algun espectacle a la 9a Mostra de Teatre del Centre Penitenciari Lledoners, que se celebrarà del 29 de setembre al 15 octubre del 2017.

Es necessiten vuit propostes d'una durada màxima d’1 hora i 30 minuts.

Com a novetat d’enguany, l’organització proposa que es presenti també un espectacle familiar (infantil) ja que els reclusos tindran l'oportunitat de gaudir d’un espectacle de teatre amb els seus fills.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és apropar el món de l’espectacle i les arts escèniques al col·lectiu d’interns al centre. Any rere any, es demostra que el teatre és una eina amb la qual les persones privades de llibertat poden adquirir coneixements estimuladors per desenvolupar nous interessos i d’aquesta manera, facilitar la seva reinserció social.

Les activitats de la Mostra es duran a terme durant tres caps de setmana (els divendres, dissabtes i diumenges). Els horaris de les actuacions podran ser a les 11 del matí o a les 5 de la tarda, entrant un parell d'hores abans. A més, les companyies que ho desitgin, podran establir un petit col·loqui amb els espectadors interns en acabar la representació.

Els interessats haureu d'omplir aquest FORMULARI i enviar la vostra proposta abans del divendres 1 de setembre a iamat@aadpc.cat posant a l’assumpte del correu LLEDONERS.

Aquesta activitat tindrà una petita aportació per a la companyia en funció de la concessió d’una subvenció del 2017 per part de la Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. Per poder participar és imprescindible que el 60% dels components siguin membres de l’AADPC.


CP LLEDONERS

Carretera C-55 de Manresa a Solsona, Km 37
Sant Joan de Vilatorrada