Què necessites trobar?

OBERT EL PERIODE D’INSCRIPCIÓ DE PRODUCCIONS AMB TALENT CATALÀ ALS X PREMIS GAUDÍ

Publicado el 13 de Julio de 2017

El període romandrà obert fins el 20 d’octubre del 2017.


Us informem que ja podeu inscriure les vostres produccions als X Premis Gaudí.

Els interessats han d'inscriure telemàticament les seves produccions, a través d'aquest enllaç, us registreu fent clic a “Et vols registrar?” i completeu la inscripció abans de divendres 20 d'octubre de 2017 a les 18h.

Com veureu a la inscripció cal que adjunteu la documentació següent:
- Certificat de qualificació
- Certificat de nacionalitat
- Document amb els títols de crèdits oficials de la pel·lícula
- Certificat oficial, preferentment el certificat de l’ICEC, que acrediti que la pel·lícula s’ha estrenat a Catalunya i ha estat en cartellera a Catalunya un mínim de 7 dies (consecutius o no).

En el cas de les produccions que encara no s’hagin estrenat, o que tingui previst estrenar-se després del tancament de les inscripcions (20 d’octubre de 2017), caldrà que adjunteu un certificat amb el compromís d’estrena i permanència per part de la distribuïdora o el cinema. A més a més, un cop estrenada la pel•lícula haureu de fer arribar a l’Acadèmia el certificat oficial de l’estrena i permanència en sales de 7 dies abans del 31 de desembre. Aquelles produccions que no hagin lliurat la documentació requerida quedaran invalidades i es retiraran dels X Premis Gaudí.

Un cop finalitzada la inscripció rebreu un correu electrònic automàtic comunicant-vos que el procés ha finalitzat amb èxit. En cas de no rebre el missatge, poseu-vos en contacte amb l’Acadèmia per solucionar la incidència.

Quan haguem comprovat la documentació us demanarem la resta de materials.

Segons les bases reguladores dels Premis Gaudí de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes, les pel·lícules de producció o coproducció no catalana però amb talent català també poden participar als Gaudí. Es valora als professionals catalans que han aportat el seu talent i han contribuït a l’èxit de pel·lícules no catalanes, podent optar al premi específic del seu treball.

Hi poden participar els professionals catalans de pel·lícules (llargmetratges, documentals) que compleixin els requisits establerts a les Bases, estrenades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb l’Acadèmia: Tel. 932 682 776 // academia@academiadelcinema.cat